Velkommen til Astada

Udbuds- og styringssystem til logistik indkøb


Dokumenteret succesAltid tilgængelig

Systemet skal ikke installeres og arbejder altid i skyen, kun et klik fra din computer, tablet eller mobil via personligt log ind.

Omkostningseffektivt

Indkøbsstrategien, som systemet er bygget over, har over en fireårig periode konsekvent slået markedsprisen og opnået en 10% besparelse.

Nemt at bruge

Vi har elimineret kompleksiteten ved håndtering af tenders, samt gjordt kommunikationen på tværs af forsyningskæden lettere.


Funktioner

Det er en tidskrævende proces, at sikre sig de bedste fragtrater, da gennemførsel af logistikudbud er forbundet med en række arbejdstunge processer.

Først indsamles og analyseres data om tidligere fragtmønster. Dernæst estimeres det fremtidige behov, som grundlag for udbuddet. Herefter kommer tidskrævende forhandlinger, samt indsamling og sammenligning af speditørernes rater og services, skifte af speditør relationer, opdatering af interne afdelinger og oversøiske leverandører om den nye speditørs detaljer ved booking og afskibning af forsendelser, den fremtidige procedure for booking samt hvilket lokalt speditørkontor der skal benyttes.

Automatiser arbejdsbyrden med Astada - Værktøjet er simpelt at bruge, men er bygget på en avanceret logik, der konstant sikrer optimale fragtrater med et minimum af arbejde.


Få en god start, ved at kontakte os uforpligtende på telelfon 7199 7590 eller mail contact@astada.com. Herfra vil vores rådgivere garantere, at din implementering gennemføres let og uden forstyrrelser for de forskellige aktører i forsyningskæden. Vi hjælper med opsætning og løbende support, hvilket sikrer at du er i gang i løbet af kun 1 time.

Lokation


ASTADA ApS
Brettevillesgade 14
DK-9000 Aalborg.

Kontakt Os


(+45) 71 99 75 90
contact@astada.com

Copyright 2014 - All Rights Reserved.